четвер, 18 червня 2009 р.

Зекономили на людях

Поки ці державні виблядки замовляють собі суперсучасні літаки для закордонних поїздок, розїжджають на шикарних автомобілях, придбаних за державний кошт - за гроші простих громадян, українські студенти залишаться без стипендії. Таке право буде надане лише відмінникам, дітям-сиротам, інвалідам та дітям з малозабезпечених сімей. Прийнявши ці зміни у новому законі, уряд збирається зекономити кошти бюджету.
Так, вони зекономлять.
Але це їм обійдеться дорого. Більше мільйона студентів, що зараз навчаються у ВУЗах України (хоча й не всі з них на держзамовленні), не простять і не забудуть цього.
Бачте, на стипендії грошей вже нема. Бо невідомокудидітий кредит від МВФ просрано, проїдено, або ж заткнуто пащу ненажерливих потопаючих банків.

Країна повинна знати своїх "героїв" в обличчя. Автор запропонованого законопроекту - радник міністра освіти, Дмитро Кульбаба. Дивовижно, як іноді під такими невинними прізвищами ховаються розумники-у-владі.

Пенсіонери, співчуваю, ви - наступні, на кому будуть економити.
Запам"ятайте найважливіше - влада буде економити на всіх. Окрім себе.

2 коментарі:

Сергей, блог о заработке сказав...

Правду ти сказав. Треба буде цих уродів якось наказать! Мені також не хочеться із стипендією розставатись...

Serjart сказав...

Я вже не дивуюсь. Можновладці настількі вже стали сволотою. Думають тільки про себе "Не держава для тебе, а ти для держави"