неділю, 24 січня 2010 р.

За кого я буду голосувати

Незабаром відбудеться другий тур виборів Президента.
Цього разу більшість українців показали, що їм насрати на своє майбутнє, і пропустили до другого туру тих, хто обкладав їх лайном протягом останніх 5 років. Що ж, мені цей вибір неприємний, але доводиться виходити з ситуації як є.
В другому турі я голосуватиму за Тимошенко.
Так, я знаю, що вона бреше і не червоніє. Так, я знаю що вона владу любить більше за життя. Так, я знаю що вона буде трощити своїх конкурентів і йти по трупам. Я це прекрасно знаю, тому прошу вас не срати в коментарях з цього приводу. Можете бути певні, цей вибір усвідомлений, а не нав"язаний кимось чи чимось. Зрештою, звітуватися я маю лише перед собою, а не перед вами.

Багато людей, особливо з центральної та західної України, розчаровані в цій ситуації. І тисячі прихильників таких кандидатів, як Ющенко, Яценюк, Гриценко, Тягнибок, та інші - готові не піти на вибори, проголосувати проти всіх, або ж зовсім зіпсувати свій бюлетень.
Ви стояли на Майдані у 2004 році. Ви із завмиранням серця слідкували вдома за телевізором. Вам була небайдужа доля країни. Чому зараз ви готові просрати нашу державу через власне "фе"?

Не треба тішити себе надіями, що вибори будуть визнані недійсними, що на ЦВК впаде астероїд і ще щось в цьому роді. Вибори відбудуться, і Президентом стане або Тимошенко, або Янукович. Вас, Противсіх, буде не більше 5%. Вам має бути соромно, що ви своєю бездіяльністю даруєте країну на блюдечці кримінальному авторитету. Всі ці відсотки підуть Януковичу. То ж що б ви не робили, ви повинні проголосувати свідомо, а не сидіти у своїй хаті скраю і чекати коли ж прийде ідеальний лідер.

Ідеалів не буває. Українці - найбільші ідіоти у світі, бо лише вони можуть кілька разів підряд обирати тих, хто наживається на народі і хто розкидується невиконаними обіцянками направо і наліво.

Треба сісти і тверезо подумати, куди піде Україна в разі обрання того чи іншого кандидата. Не бійтесь взяти на себе важкий тягар, проголосувавши за того, хто вам не надто подобається. Вам буде набагато огидніше, коли ви усвідомите, що ваш безликий вибір - це вияв слабкості. Зараз немає сірого. Є тільки чорне і біле.

Вибір, яким би важким і брудним він не був, повинен відбутися.
Візьміть на себе відповідальність. Будьте сміливими, нарешті!

6 коментарів:

Akvilon сказав...

О, хоч одна смілива людина щось нормальне каже, а не воплі накшталт "вкради бюляцєнь!"

Alnozima сказав...

Підтримую! Чітко сказано, і, головне, правильно.

Mahasun сказав...

А може мені більше подобається третій варіант http://sd.org.ua/news.php?id=18078

Анонім сказав...

Підтримую. Хоча маю ще сподівання на сутичку і розгон Ющенком обох.

none-smilodon сказав...

Як я чув першу "прописку" (на кримінальному жаргоні це означає визначення значення в кримінальному табелі про ранги) Юля Григян отримала ще в іститутські роки в одному з СІЗО Дніпропетровська (щось пов'язане з непристойною поведінкою в ресторані, не проституція). Кримінальне поганяло з тих часів - "Циганка". Цікава деталь, всі мої знайомі які особисто знають Юлію Тимошенко вперше побачили її в CІЗО, причому завжди в різних СІЗО.

У кримінальних справах порушених проти Тимошенко загальна кількість томів наближається до 500. Я особисто не бачу жодної різниці між "двічі несудимим" і тою що двічі уникнула засудження. Якщо проголосуєте за людину яка вважає вас таким ідіотом, якому можна брехати навіть не слідкуючи за правдоподібністю і неконфліктністю брехні, то ви ймовірно і є таким ідіотом і зобов'язані голосувати за неї.

Style)r сказав...

Шановні, башорг це такий самий клон буржуйського баша, тому укрбаш не можна називати клоном башоргу.