вівторок, 11 серпня 2009 р.

Russia - Parasha?


Напевно Росія вирішила нарешті взятись за Україну. Плана-мінімум - розвалу Грузії та моральному її знищенню - досягнуто. За що би вхопитися тепер?
Звісно за найдорожчий шматочок Європи, який муляє очі російській владі ще з того самого чорного для них серпневого дня 1991 року, коли наші так звані спільні дороги розійшлися вперше за сотні років.
Але відкрито діяти небезпечно. Тому для початку Росія заслала на розвідку свого шпіона в рясах з благими намірами - помахати кадилом та посіяти серед віруючого народу думку про єдину церкву виключно Московського патріархату.
Сьогодні Медведко вирішив трохи поганьбити у відеозверненні свого "брата".
Не здивуюсь, якщо восени перед виборами, коли рівень бідності стане ще більшим, над центрально-східною Україною російські літаки будуть розкидувати агітаційні листівки з відвертими пропозиціями.
Не варто боятись, що одного ранку у Харків увійдуть російські танки. Не варто боятись, що на нашу землю упадуть бомби та ракети. Цього не буде.
Варто остерігатись іншого - інформації, яку поширює те кодло. Адже щоб заткнути рота всього одного блогу в ЖЖ, вони здатні атакувати провідні соціальні сервіси, аби лиш ніхто не дізнався правду. Але ми ж то її знаємо.
UPD: Ось тут уже народ підсуєтився та написав від імені козаків листа Мєдвєду http://giggster.livejournal.com/97700.html

1 коментар:

Unknown сказав...

Стосовно танків, то можлива і їхня поява. Там москаляки внесли поправки в закони, за якими тепер вони зі зброєю можуть захищати своїх ображених чи ущемлених громадян будь-де. Так що танки- це елементарно