пʼятницю, 28 листопада 2008 р.

Дитячі фантазії

Российские войска освобождают Феодосию. Наташа Н., 8 лет.
"На картинке я фантазирую как нас будут освобождать от хахлов. Тут нарисована я и сосед Гена как мы вышли встречать освободителей. А мой брат Сашка плохо себя вел и его оставили в доме"
via korrespondent

3 коментарі:

Анонім сказав...

Наташенько, вас треба лікувати, і негайно! У вашому віці треба малювати квіти, сонце... А у вас - танк і дурні думки...

hip сказав...

Я так інтенсивно не критикував би Наташу.

Цей малюнок є просто реакцією дитини, яку кожен день "бомбардують" ідеями злобності між двома народами та ідеєю окупації півострова нашою республікою.

В цьому винна не тільки російська пропаганда та її імперські претензії на пострадянському просторі, але й наша політика, яка вважає, що простим викорененням та забороною російської мови вирішаться всі проблеми культурної диверсифікації різних регіонів країни.

Я ось того року в нашому посольстві тут познайомився з однією дівчиною з Ялти, яка відкрито говорила, що вона себе почуває росіянкою більш ніж українкою. Тому потрібно діяти по іншому, а саме підняттям нашої репутації на інтернаціональному просторі та покроковим переходом на вивчення української мови (більш ніж заборони російської), а також давайте скажемо чесно, а саме, що громадян країни гордий себе визнати українцем тільки тоді коли Україна поважає його та уряд якою діє в його інтересах :)

hellveen сказав...

скоріше всього, це напевно, провокація і наташенька - вигадана.