суботу, 24 травня 2008 р.

Реально Великий Українець

Попередні два етапи голосування телевізійного проекту спаплюжили новими підрахуйськими технологіями. Цього разу заміть транзитних серверів – голосування з використанням телекомунікаційного обладнання... На вибір народу знову наплювали...

Проект, який мав би об‘єднати націю навколо своїх героїв, дати більше інформації про історію українців – був нахабно використаний політиками у власних інтересах.

Ніхто на вулицю, зрозуміло, не вийде. Не та ціна питання. Але ми продемонструємо реальний народний вибір – оберемо свого «Реальновеликого Українця»











суботу, 3 травня 2008 р.

Хоробра (2007)


Сюжет: у ведучої на радіо стається нещастя: за кілька днів до весілля на неї з хлопцем нападають вуличні грабіжники, жорстоко б"ють і знімають це на відео. Вона залишиться жива, а її наречений помре. Після цього світ для Еріки стане зовсім іншим. У відчаї вона купує пістолет, і стає на шлях війни з вуличними лиходіями, вбиваючи щораз іншого "поганого" хлопця...

Доволі вражаюче кіно, яке показує, як в один день може змінитися світ для тебе. Коли ти боїшся вийти назовні, а душевні переживання зводять з розуму. Але самосуд, який влаштовує злочинцям героїня - не найкращий варіант для помсти... Гарно показаний момент, коли героїня вперше вбиває людину, її почуття і стан.
9 з 10